Noutăți

Suntem mândri să lansăm „Călătoria spre sustenabilitate: Raportul Repere pentru 2023”

Suntem încântați să anunțăm lansarea „Călătoria spre sustenabilitate: Repere pentru 2023”.

Acest raport prezintă realizările strategiei noastre de sustenabilitate, concentrându-ne pe siguranță, implicarea angajaților, decarbonizare și economia circulară. De asemenea, evidențiază modul în care inițiativele noastre de cercetare, resurse și renovare din 2023 pun eficiența energetică în centrul clădirilor construite mai bine.

Dominique Bossan, directorul nostru executiv pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia și membru al Comitetului de gestionare al Grupului Knauf, a declarat: „Raportul documentează progresele noastre în direcția atingerii obiectivelor noastre de sustenabilitate pentru 2025.

„Arată domeniile în care trebuie să ne îmbunătățim, sărbătorește progresele pozitive și aduce un omagiu muncii asidue a echipelor noastre.”

„De exemplu, am redus rata totală a incidentelor înregistrabile de la 9,1 în anul de referință 2019 la 5,9 în 2022 și am realizat o rată de răspuns record de 83% în sondajul nostru privind implicarea din 2023.”

„De asemenea, suntem pe cale să reducem carbonul încorporat al produselor noastre cu 15% până în 2025, după o reducere de 8,2% a emisiilor noastre absolute de carbon din 2021 până în 2022.”

IMPORTANȚA CLĂDIRILOR EFICIENTE DIN PUNCT DE VEDERE ENERGETIC

„Echipele noastre de relații publice din întreaga lume au făcut campanie pentru a pune eficiența energetică a clădirilor în centrul agendei factorilor de decizie politică pe parcursul anului 2023 și am văzut câteva evoluții importante”, a spus Dominique.

„Am susținut două studii care au demonstrat modul în care renovarea ar putea reduce cererea de energie a Europei cu 44% și ar putea economisi 3,5 trilioane de euro din costurile energetice ale Europei în următorii 20 de ani.

„Am lansat un nou instrument pentru a demonstra modul în care soluțiile noastre își amortizează amprenta de carbon în doar 95 de zile. În plus, punând teoria în practică, am prezentat un proiect de modernizare a 63 de clădiri de locuințe sociale din Belgia.

„Acest proiect demonstrează realitatea modului în care renovarea de calitate îmbunătățește viața, conduce la decarbonizare și generează economii de energie.

„În general, mai avem mult de lucru. Cu toate acestea, așa cum ne reamintește acest raport, conturarea unei companii sustenabile și a unui mediu de construit eficient din punct de vedere energetic este o călătorie de îmbunătățire continuă.”

SCHIMBARE CULTURALĂ INSPIRATĂ DE SUSTENABILITATE

Marc Bosmans, Directorul de Sustenabilitate al Grupului, a adăugat: „Profităm de orice ocazie pentru a minimiza impactul asupra mediului al companiei noastre printr-o schimbare de cultură care este condusă de Consiliul Knauf Insulation, de noii noștri manageri și ingineri regionali de sustenabilitate, de actualizările de date, de feedback-ul continuu și de schimbul de cele mai bune practici.”

„Pentru a menține sustenabilitatea pe radarul tuturor, lucrăm, de asemenea, pentru a asigura o comunicare internă constantă și o colaborare în echipă. În 2023 am lansat ateliere Climate Fresk la nivel de companie pentru a inspira toți colegii noștri să contribuie la a face o diferență sustenabilă.„Sunt inspirat de energia optimistă a tuturor celor de la Knauf Insulation pentru a avea un impact pozitiv și sunt încrezător că viitorul nostru sustenabil este strălucitor.”

DESCOPERĂ RAPORTUL ANUAL DE SUSTENABILITATE 2023

Distribuie articolul pe
Facebook
LinkedIn