cariere

Aveți posibilitatea să trimiteți CV-ul și direct la adresa [email protected] sau să-l lăsați fizic la Târnăveni, Poarta nr. 4, situată pe Strada Griviței (în capăt).

Împreună construim cariere

Te invităm să faci un pas înainte în cariera ta și să te alături grupului Knauf, o companie prosperă, într-o continuă expansiune, cu tradiție îndelungată pe piața materialelor de construcții.

Knauf Insulation este o companie prezentă în România din 2008 și este unul dintre principalii furnizori de vată minerală, cu un portofoliu de produse complex, potrivit pentru toate tipurile de construcții: izolații mansarde, termoizolare fațade, pereți de compartimentare, acoperișuri plate și multe altele.

Te invităm să te alături echipei KNAUF INSULATION din Târnăveni!

Dacă vreuna din pozițiile curente te atrage și îndeplinești cerințele, te rugăm să completezi formularul online și să atașezi CV-ul în format pdf sau word.

Gândirea neconvențională și crearea de soluții inovatoare de izolare modelează modul în care trăim și construim în viitor, mereu cu grijă pentru oamenii care le produc, oamenii care le folosesc și lumea de care depindem cu toții.

Dacă niciuna din pozițiile deschise nu este potrivită pentru tine, dar încă ești interesat să lucrezi în compania noastră, poți completa acest chestionar de înregistrare online. Vei fi inclus în baza noastră de date și, în cazul în care compania noastră va avea ceva potrivit CV-ului tău, te vom contacta.