Cu peste 40 de ani de experiență în industria de izolații, compania noastră are în prezent peste 5.500 de angajați din 40 de țări și 27 de unități de producție în 15 țări.

Knauf Insulation face parte din Grupul Knauf, care are aproximativ 35.000 de angajați în întreaga lume, cu peste 250 de fabrici în peste 90 de țări și vânzări de 10 miliarde de euro în anul 2020. Grupul Knauf a fost fondat în 1932 și rămâne o companie independentă, de familie, ale cărei valori se bazează pe Parteneriat, Angajament, Antreprenoriat și Umanitate.

Knauf Insulation România

Prezent din 2008 în România, Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanți producători de pe piața materialelor izolante, cu un portofoliu ce include vată minerală de sticlă, vată minerală bazaltică și plăci din fibre de lemn (Heraklith).

Pe piața din România, Knauf Insulation este unul dintre principalii furnizori de vată minerală, cu un portofoliu de produse complex, potrivit pentru toate tipurile de construcții: izolații mansarde, termoizolare fațade, pereți de compartimentare, acoperișuri plate și multe altele.

Începând cu 1 martie 2022, Knauf Insulation a devenit oficial proprietarul fabricii de vată minerală Gecsat S.A. din Târnăveni. Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producători de vată minerală de pe piața materialelor izolante, parte a Grupului Knauf, a început producția de vată minerală în cadrul fabricii de la Târnăveni, Județul Mureș, după finalizarea procesului de retehnologizare și modernizare a liniei de producție existente.

despre noi