Povestea Knauf Insulation continuă și în al doilea an la Târnăveni

Peste 500 de copii de la toate grădinițele, creșele și din spitalul de pediatrie din municipiul Târnăveni au primit cadouri de la Moș Crăciun de la Knauf Insulation și în parteneriat cu Primăria municipiului Târnăveni.

Toate acestea se întâmplă pentru că suntem o companie independentă, de familie cu valori care se bazează pe Parteneriat, Angajament, Antreprenoriat și Umanitate. Ne bucurăm să împărtășim spiritul Sărbătorilor de Crăciun și valorile noastre cu oamenii din comunitatea noastră locală.

Valorile sunt fundația noastră și sunt în centrul a tot ceea ce facem și este ceea ce ne face unici. Ele sunt principiile care influențează fiecare decizie și acțiune, în întreaga lume. Aceste patru valori servesc drept busolă internă, ne ghidează gândurile și acțiunile și formează baza pentru cooperare și succes reciproc.

„Ne bucură de fiecare dată inițiativele companiei Knauf Insulation de a fi alături de comunitatea noastră. Apreciem acțiunea din acest an de a oferi cadouri copiilor din grădinițe și creșe aș vrea să precizez că încă de la începutul colaborării cu reprezentanții Knauf Insulation am găsit deschidere și interes către problemele reale ale comunității, precum și dorința de a ajuta acolo unde este nevoie.” a transmis primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan

.


Distribuie articolul pe
Facebook
LinkedIn