Knauf Insulation și Primăria Târnăveni îl aduc pe Moș Crăciun mai aproape de princhideii de la grădinițele din oraș. Promis și făcut.


Knauf anunțase în prima parte a anului că povestea a început la Târnăveni. Peste 600 de copii de la toate grădinițele din municipiul Târnăveni vor primi cadouri de la Moș Crăciun cu ajutorul Knauf Insulation și în parteneriat cu Primăria municipiului Târnăveni. Cadourile vor fi împărțite în data de 21 decembrie la toate grădinițele din localitate.

„Ne bucură inițiativa companiei Knauf de a oferi cadouri copiilor din grădinițe și aș vrea să precizez că încă de la începutul colaborării cu reprezentanții Knauf Insulation am găsit deschidere și interes către problemele reale ale comunității, precum și dorința de a ajuta acolo unde este nevoie.
După cum știm, istoria orașului Târnăveni este strâns legată de potențialul său industrial. Mă bucur că putem continua în această direcție a tradiției. Cu atât mai mult cu cât vedem în fiecare zi cum se dezvoltă un proiect la cele mai înalte standarde tehnologice, cu grijă pentru oameni, mediu și loc”, a transmis primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan.

„Suntem interesați și ne dorim să ne implicăm concret în toate aspectele legate de comunitatea locală și am vrea să mulțumim d-lui Primar și echipei dânsului pentru susținerea unei astfel de acțiuni și vă asigurăm că vom continua să contribuim la dezvoltarea economiei locale și la bunăstarea locuitorilor din Târnăveni”, a fost mesajul d-nei Oana Badescu, Marketing Manager Knauf Insulation.

Distribuie articolul pe
Facebook
LinkedIn