Evoluție lucrări Târnăveni

Noua fabrică Knauf Insulation din Târnăveni prinde formă: Au început lucrările de fundație și construcție a principalelor clădiri de producție.

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producători de pe piața materialelor izolante, parte a Grupului Knauf, anunță o nouă etapă majoră în construcția noii fabrici de vată minerală de sticlă de la Târnăveni, județul Mureș. Astfel, compania anunță că au început deja lucrările de fundație și construcție a principalelor clădiri de producție, iar șantierul începe să capete forma viitoarei celei mai mari și moderne fabrici Knauf Insulation din Europa Centrală și de Est.
Potrivit informațiilor Knauf Insulation, imediat după începerea construcției și lucrările la piloți și fundații, se ridică deja primele structuri prefabricate, al căror montaj va continua pe parcursul lunii mai. Inclusiv în zona clădirilor înalte, ridicarea structurilor prefabricate din oțel va începe tot în luna mai.

„Odată cu aceste prime elemente ale noilor clădiri de producție, șantierul începe să capete forma viitoarei noi fabrici de la Târnăveni. Vedem cu entuziasm cum se concretizează pas cu pas o investiție majoră pentru Mureș și pentru Târnăveni, cu impact direct în bunăstarea comunității locale”, declară Adrian Garofeanu, Director General al Knauf Insulation România și Bulgaria.

Noua fabrică Knauf Insulation din Târnăveni ce urmează a fi finalizată și pusă în funcțiune în 2024, va avea o capacitate de producție de peste 100 milioane metri pătrați și va angaja peste 100 de persoane din Târnăveni și împrejurimi.

Distribuie articolul pe
Facebook
LinkedIn